Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζωντανά στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις



Με το πέρας της «χειμέριας νάρκης» και της ενασχόλησής του με τη δημιουργία του καινούργιου του δίσκου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται στο Ηράκλειο, στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις, την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 21:30 (με ώρα προσέλευσης από τις 20:30), με νέα δομή και με ελαφρώς ανανεωμένο μουσικό σχήμα εντάσσοντας στο πρόγραμμα των παραστάσεών του μερικά από τα νέα τραγούδια του δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.


Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Λαούτο, μπουζούκι, τραγούδι
Ματούλα Ζαμάνη: Τραγούδι
Δημήτρης Μυστακίδης: Κιθάρα, λαούτο
Κωστής Χριστοδούλου: Πλήκτρα
Κώστας Παντέλης: Ηλεκτρική κιθάρα
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: Τρομπέτα, φλικόρνο
Χρυσόστομος Μπουκάλης: Μπάσο
Γιάννης Αντωνιάδης: Κλαρίνο
Αλέξανδρος Κτιστάκης: Τραγούδι

Ηχοληψία: Μάκης Πελοπίδας, Κλεάνθης Καραπιπέρης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής

Συμμετέχουν οι Stringless, το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα που παρουσιάζει μια εντελώς πρωτότυπη μουσική πρόταση, όπου όλα τα μουσικά όργανα αντικαθιστά ο ήχος που παράγει το ανθρώπινο σώμα. Το παιχνίδι της πολυφωνικής τους ενορχήστρωσης θα σας ταξιδέψει από τα βουνά του Καυκάσου, ως την Πίνδο και τα Καρπάθια. Από τις ακτές της Μικράς Ασίας, μέχρι τις ακτές της γηραιάς Αλβιώνας, απ' τη βαλκανική ως την ιβηρική χερσόνησο.


Απολαύστε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους Stringless στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στις 21:30 (προσέλευση κοινού από τις 20:30).